Biała Czekolada Żurawina Blondies Przepis
Biała czekolada żurawina Blondies przepis może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis służy 24. Jedna porcja zawiera 144 kalorie, 2G białka, oraz 9g tłuszczu. Na 30 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka baker 's corner all purpose flour, stonemill essentials vanilla, baker' s corner brown sugar i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Biała Czekolada Żurawinowa Blondies, Blondie z białej czekolady i żurawiny, oraz Biała Czekolada Żurawinowa Blondies dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350°. Pokryć średni arkusz patelni sprayem do gotowania i wyłożyć papierem do pergaminu.
W małej misce ponownie nawodnić suszoną żurawinę, łącząc z gorącą wodą.
W średniej misce, śmietany razem masło i brązowy cukier z mikserem elektrycznym.
Dodaj wanilię i jajka, po kolei.
W średniej misce połączyć mąkę, proszek do pieczenia i sól.
Dodać do mieszaniny masła i wymieszać do połączenia.
Złożyć w żurawiny i kęsy z białej czekolady. Równomiernie wcisnąć ciasto do przygotowanej patelni.
Piec przez 18-20 minut, aż Góra stanie się jasnobrązowa. Pozostawić do ostygnięcia na 20 minut.
Pokrój w kwadraty lub twórz kształty za pomocą świątecznych foremek do ciastek.