Bezy Nadziewane Kremem Mocha
Need a napój bezglutenowy? Bezy nadziewane kremem Mocha mogą być super przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 8 i kosztuje 61 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 205 kalorii, 4G białka, oraz 7G tłuszczu. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz granulowany cukier, granulki kawy rozpuszczalnej, krem z kamienia nazębnego i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Z łyżeczką wynik 14%, to danie nie jest takie wspaniałe. Spróbuj Bezy Mocha Z Kremem Whiskey Jameson, Sosem Czekoladowym I, Bezy Nadziewane Czekoladą, oraz Bezy Malinowe Nadziewane Czekoladą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Aby przygotować bezy, przykryj blachę do pieczenia papierem do pieczenia. Narysuj 8 (4-calowych) kółek na papierze. Przewróć papier; zabezpiecz taśmą maskującą.
W dużej misce połącz białka i śmietanę z kamienia nazębnego; ubijaj mikserem z dużą prędkością, aż uformują się miękkie szczyty.
Dodać sól. Stopniowo dodawać cukier granulowany, 1 łyżkę stołową na raz, ubijając, aż utworzą się sztywne szczyty.
Dodaj 2 łyżki kakao, 1/2 łyżeczki kawy i wanilii; beat dobrze. Złożyć w 1/4 szklanki kakao stalówki. Podziel ciasto równomiernie między 8 kółek na przygotowanej blasze do pieczenia; rozłóż, aby wypełnić koła za pomocą tylnej części łyżki.
Piec w temperaturze 300 przez 35 minut. Wyłączyć piekarnik; schłodzić bezy w zamkniętym piekarniku 1 godzinę. Ostrożnie usuń bezy z papieru. Schłodzić całkowicie na stojaku z drutu. (Przechowywać w szczelnym pojemniku do tygodnia).
Aby przygotować nadzienie, połącz 3 łyżki kakao, 3 łyżki wrzącej wody i 1/2 łyżeczki granulek kawy w małej misce, mieszając trzepaczką do uzyskania gładkości. Super.
W średniej misce wymieszać cukier puder i serek śmietankowy; ubić mikserem na gładką masę.
Dodać mieszankę kakao; dobrze ubić. Złożyć ubitą polewą. Łyżka 1/4 szklanki nadzienia do środka każdej bezy; skropić 1 łyżeczkę syropu czekoladowego nad każdą wypełnioną bezą.
Posypać 1/4 łyżeczki kakao stalówki na każdej porcji.