Bezy Miętowe

Bezy Miętowe
Bezy miętowe mogą być tylko bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap przepis, którego szukałeś. Ten hor d ' oeuvre ma 25 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Za 3 centy za porcję, ten przepis okładki 0% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 18. 94 osoby cieszyły się, że wypróbowały ten przepis. Jeśli masz pod ręką cukier, sól, białka jaj i kilka innych składników, możesz to zrobić. To będzie hit w Twoim Boże Narodzenie wydarzenie. Przynosi ci smak domu. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 1 godzina i 40 minut. Z łyżką wynik 7%, to danie można poprawić. Bezy Miętowe, Bezy Miętowe, oraz Bezy Miętowe są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
W misce ubij białka na pianę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Posyp solą i kremem z kamienia nazębnego; ubijaj, aż utworzą się miękkie szczyty. Stopniowo dodawaj cukier, ubijając, aż utworzą się sztywne szczyty, około 7 minut. Upuść łyżeczki do herbaty na nie natłuszczoną folię lub wyłożone papierem blachy do pieczenia; posyp pokruszonym cukierkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem TatarskiKrem Tatarski
Rożek Cukru LodowegoRożek Cukru Lodowego
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
3
Piec w temperaturze 225° przez 1-1 / 2 godziny. Wyłącz ogrzewanie; pozostaw ciasteczka w piekarniku z uchylonymi drzwiami na co najmniej 1 godzinę lub do ostygnięcia. Przechowywać w hermetycznym pojemniku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone

Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose

Wino musujące i musujące różowe to moje najlepsze typy na Antipasti. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Jednym z win, które można spróbować, Jest Pierre Peters Cuvee Reserve Grand Cru. Ma 4,7 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 65 dolarów.
Pierre Peters Cuvee Reserve Grand Cru
Pierre Peters Cuvee Reserve Grand Cru
Wino jest jasne lub blade z nutami zieleni typowymi dla Chardonnay. Mus jest w porządku i regularny z ładną wstążką mocnych bąbelków. Pierwszy nos jest zarówno kwiecisty, jak i owocowy, potem pojawiają się nuty świeżych orzechów i świeżego chleba. W wykończeniu znajdują się cytrusy, które dają piękne wrażenie gładkości i świeżości. Atak jest szczery, związany z delikatnością i okrągłością. W pierwszym wrażeniu dominują świeże białe owoce (cytryna i gruszka) oraz kwiaty (akacja), a następnie kremowe nuty. Wreszcie jest trwały na cytrusach (kandyzowany grejpfrut, mandarynka i cytryna) i mineralności, wnosząc świeżość i elegancję do wina.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 40 m.
Porcje18
Ocena Zdrowia0
Magazyn