Bezy Czekoladowo-Orzechowe
Need a bezglutenowa, bezmleczna i przyjazna dla fodmap przystawka? Bezy czekoladowo-orzechowe mogą być znakomitym przepisem do wypróbowania. Na 35 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 137 kalorii. Ten przepis służy 12. Udaj się do sklepu i odebrać sól, blanszowane orzechy laskowe, ekstrakt waniliowy, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Bezy orzechowe z orzechowym sosem pralinowo-czekoladowym, Bezy Czekoladowo-Orzechowe, oraz Bezy Czekoladowe Z Orzechami Laskowymi dla podobnych receptur.
Instrukcje
Białka umieścić w dużej misce; ubić mikserem z dużą prędkością do uzyskania piany.
Dodać krem z kamienia nazębnego i sól, ubijając aż do uzyskania miękkich szczytów. Stopniowo dodawać cukry, 1 łyżkę stołową na raz, ubijając, aż utworzą się sztywne szczyty.
Dodać wanilię; pokonać 1 minutę.
Przykryć 2 blachy do pieczenia pergaminem. Łyżka 24 (2-calowy-Okrągły) kopce na przygotowanych blach do pieczenia.
Umieść w piekarniku; piec w 250 przez 1 godzinę lub do wyschnięcia w dotyku, obracając patelnie w połowie gotowania. (Bezy wykonuje się, gdy powierzchnia jest sucha, a bezy można usunąć z papieru bez przyklejania się do palców.) Wyłącz piekarnik. Schłodzić bezy w zamkniętym piekarniku 1 godzinę.
Wyjąć z piekarnika; ostrożnie usunąć bezy z papieru.
Umieść czekoladę w średniej szklanej misce. Kuchenka mikrofalowa W Wysokiej 1 minutę lub do prawie stopiony, mieszając aż gładka. Stronę każdej bezy zanurzyć w roztopionej czekoladzie i posiekanych orzechach laskowych.