Bezy Bezowe Miętowe
Need a bezglutenowe, bezmleczne i FODMAP friendly hor d ' oeuvre? Bezy bezowe miętowe bezy czekoladowe mogą być doskonałym przepisem, aby spróbować. Ten przepis służy 24 i kosztuje 11 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 81 kalorii, 1G białka, oraz 5G tłuszczu. Mieszanka skracania, cukier, ekstrakt z mięty i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 26 godzin i 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Czekoladowe bezy z lodami, cukierkami miętowymi i sosem czekoladowo-miętowym, Zdrowe lody miętowe z czekoladą [niski poziom cukru, wysokie białko, bezglutenowe], oraz Mint Chocolate Chip Brownie Pizza + Pizza Bar Kolacja noce (bezmleczne i bezglutenowe!) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 93°. Linia 2 duże arkusze cookie z gotowania pergaminu papieru.
W średniej misce ubij białka i śmietanę z kamienia nazębnego mikserem elektrycznym na małej prędkości,aż się spieni. Stopniowo dodawać cukier, bijąc na dużej prędkości, aż utworzą się sztywne szczyty. Beat w ekstrakt z mięty i kolor żywności. Złożyć w 1/2 szklanki czekolady chipsy. Na arkuszach ciastek, kropla bezy przez łyżki stołowe o 1 cal od siebie.
Piec 2 godziny. Wyłącz piekarnik; pozostaw bezy w piekarniku z zamkniętymi drzwiami na noc.
W małej misce do mikrofalówki, kuchenka mikrofalowa skracanie i pozostałe 1 szklanka czekolady chipsy odkryte na wysoki 1 do 2 minut, mieszając co 30 sekund, aż stopiony i chipsy mogą być mieszane gładko. Dno każdego ciastka zanurzyć w roztopionej czekoladzie. Powrót do arkuszy cookie; odstawić 2 godziny, aż czekolada jest ustawiona. Przechowywać luźno przykryte w temperaturze pokojowej.