Bezmięsne Ciasto Spaghetti
Bezmięsne ciasto spaghetti to danie główne dla 6 osób. Jedna porcja zawiera 295 kalorii, 15 g białka i 13 g tłuszczu. Za 1,43 USD za porcję ten przepis pokrywa 15% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i kup spaghetti, substytut jajka, paprykę i kilka innych rzeczy, które przygotujesz dzisiaj. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskał 43% wyniku, co jest całkiem niezłym wynikiem. Podobne przepisy to bezmięsne spaghetti, domowy bezmięsny sos do spaghetti i domowy bezmięsny sos do spaghetti.
Instrukcje
Ugotuj spaghetti zgodnie z instrukcją na opakowaniu; odpływ.
Dodaj substytut jajka i 1/4 szklanki parmezanu. Naciśnij spód i boki 9-calowego. głęboki talerz do ciasta pokryty sprayem kuchennym. W misce ubić serek śmietankowy, śmietanę, zielony pieprz i resztę parmezanu.
Rozłóż na cieście spaghetti.
Na patelni z powłoką nieprzywierającą podsmaż na maśle pieczarki i czosnek, aż będą miękkie. Połóż łyżkę na mieszaninie serów.
Posmaruj sosem spaghetti.
Piec bez przykrycia w temperaturze 350° przez 20 minut.
Posypać serem mozzarella; piec jeszcze 5 minut lub do momentu roztopienia się sera.
Przed krojeniem odstaw na 10-15 minut.