Bezglutenowy Włoski Chex ® Mix
Bezglutenowa włoska Mieszanka Chex® może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 32 porcje z 71 kalorii, 2G białka, oraz 3G tłuszczu każdy. Na 20 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Mieszanka czosnku w proszku, popcorn mikrofalowy o smaku masła, orzechy sojowe i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis jest lubiany przez 13 smakoszy i kucharzy. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Z łyżeczką ocena 35%, to danie nie jest tak spektakularne. Spróbuj Bezglutenowy Włoski Chex ® Mix, Gluten Free Soft & Chewy Almond Butter Granola Bar PLUS bezglutenowe Chex płatki owsiane prezentów, oraz Bezglutenowe Valentine Chex ® Mix dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 149°. w dużej misce wymieszaj płatki zbożowe i orzechy sojowe.
W małej misce wymieszaj olej, ocet, czosnek w proszku i włoską przyprawę.
Wlać mieszaninę zbóż, mieszając do herbu. Wymieszaj popcorn, aż dobrze wymieszasz.
Rozprowadzić w dużej patelni do pieczenia.
Piec odkryte 15 minut. Wymieszać z serem, aż dobrze wymieszany.
Piec 10 do 15 minut dłużej lub aż mieszanina jest tosty.
Rozprowadzić na papierze woskowanym do ostygnięcia, około 10 minut. (Płatki będą chrupiące, gdy ostygnie.) Przechowywać w szczelnym pojemniku.