Bezglutenowy Wtorek: Cran-Apple White Chocolate Popcorn
Bezglutenowe wtorek: Cran-Apple Biała czekolada Popcorn może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 8 i kosztuje 80 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 320 kalorii. 61 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Jeśli masz chipsy czekoladowe, mielone przyprawy z dyni, mielony cynamon i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Bezglutenowy Wtorek: Biała Czekolada Jagodowe Ciasteczka Owsiane, Wtorek bezglutenowy: ciasteczka Czarno-białe, oraz Wtorek Bezglutenowy: Galette Jabłkowa.
Instrukcje
Roztopić czekoladę w dużej misce ustawionej nad garnkiem gotującej się wody, często mieszając, aż będzie gładka.
Dodać cynamon i przyprawę pumpkin pie i ubijać, aby połączyć.
Dodaj popcorn i wrzucić za pomocą dwóch drewnianych łyżek, aż dobrze pokryte, o 30 sekund.
Dodać jabłka i żurawinę i wymieszać do połączenia..
Przenieść mieszaninę do pergaminu pokryte obramowane blachy do pieczenia, za pomocą tyłu łyżki do równomiernie rozłożone na całej powierzchni. Schłodzić w lodówce przez co najmniej jedną godzinę. Używając rąk, rozbij na małe kawałki i podawaj. Przechowywać do 3 dni w zakrytym pojemniku.