Bezglutenowy pasternak z agawy

Bezglutenowy pasternak z agawy
Bezglutenowy pasternak z agawy jest bezglutenowe i bezmleczne przepis z 8 porcjami. Jedna porcja zawiera 668 kalorii, 10g białka, oraz 44g tłuszczu. Na $3.75 za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz nektar z agawy, orzechy makadamia, substytut jajka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik 87%, to danie jest niesamowite. Spróbuj Bezglutenowe ciasto Angel Food (słodzone agawą!), Mus jabłkowy słodzony agawą (naturalnie bezglutenowy), oraz Ciasto czekoladowo-buraczane bezglutenowe z lukrem czekoladowym Bezmlecznym dla podobnych receptur.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia61
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn