Bezglutenowy Kurczak Pot Pie
Bezglutenowe Chicken Pot Pie może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 21g białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 254 kalorie. Na 1,08 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 5. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz kurczaka, klasykę warzyw kremową zupę grzybową, liście tymianku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać mieszane warzywa, można śledzić to danie główne z Deser Z Pumpkin Pie jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Instant Pot Chicken Pot Pie Soup, Kieszenie Z Kurczaka Pot Pie, oraz Domowa Zupa Z Kurczaka Pot Pie.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 218°. W 2-quart rondel, zupa ciepła, warzywa, kurczak, czosnek w proszku i tymianek do wrzenia.
Zdjąć z ognia; wymieszać z kwaśną śmietaną. Łyżka do zapiekanki 2-ćwiartkowej.
Zagniataj ciasto, aż zmięknie i nie będzie kruche. Spłaszczyć na okrągło.
Umieść między 2 arkuszami pergaminu do gotowania lub woskowanego papieru.
Rozwałkuj na okrągło wielkości góry zapiekanki. Ostrożnie odklej górną kartkę papieru. Wymień papier, aby pokryć luźno. Ostrożnie obróć ciasto, aby usunąć drugą kartkę papieru. Użyj papieru, aby ostrożnie obrócić ciasto nad nadzieniem; usuń papier. Naciśnij skórkę do krawędzi zapiekanki.
Przeciąć szczeliny w kilku miejscach w skorupie.
Piec 20 do 25 minut lub aż gorące i bąbelki i skorupa jest złoty kolor.
Odstawić na 5 minut przed podaniem.