Bezglutenowy budyń chlebowy wiśniowo-pomarańczowy

Bezglutenowy budyń chlebowy wiśniowo-pomarańczowy
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur deser, więc dać bezglutenowe wiśniowe i pomarańczowy budyń chleb spróbować. Ten przepis służy 12. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 8G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 203 kalorie. Na 78 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz sól, mieloną gałkę muszkatołową, wiśnie i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Budyń chlebowy bezglutenowy pomarańczowy i migdałowy, Ciasto Czekoladowo-Wiśniowe Budyniowe (Bezglutenowe), oraz Chleb z pomidorów wiśniowych, oliwek i tymianku Focaccia (bezglutenowy i zbożowy) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Płaszcz 2-quart naczynia do pieczenia z gotowania sprayu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Estragon OpcjonalnieEstragon Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara
2
Pokroić końce chleba w kostkę 1/2 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżeczki Plus 1/2 Szklanki Cukru, Podzielone2 łyżeczki Plus 1/2 Szklanki Cukru, Podzielone
3
Chleb rozłożyć równomiernie w przygotowanym naczyniu do pieczenia. Suszone wiśnie rozsypać na top.In miskę, ubić razem jajka, cukier kokosowy, wanilia, cynamon, gałka muszkatołowa, sól i Triple Sec. następnie ubić w mleku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wiśnie SuszoneWiśnie Suszone
Likier Fuzyjny X-RatedLikier Fuzyjny X-Rated
Lody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy PekanLody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy Pekan
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Cukier Puder I Bita śmietana (opcjonalnie)Cukier Puder I Bita śmietana (opcjonalnie)
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
Pieprz ArbolowyPieprz Arbolowy
2 łyżeczki Plus 1/2 Szklanki Cukru, Podzielone2 łyżeczki Plus 1/2 Szklanki Cukru, Podzielone
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
DaktyleDaktyle
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
Białe Bułki ObiadoweBiałe Bułki Obiadowe
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
4
Wlać mieszaninę na chleb i odstawić na 30 minut. Czasami naciśnij chleb łyżką lub łopatką, aby pomóc mu wchłonąć płyn.Rozgrzej do 350 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżeczki Plus 1/2 Szklanki Cukru, Podzielone2 łyżeczki Plus 1/2 Szklanki Cukru, Podzielone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
5
Piec budyń w łaźni wodnej (bain marie), aż nadmuchane i jędrne w centrum przez około 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej
6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek
6
Podawać na ciepło lub na zimno z bitą śmietaną, pół na pół lub mlekiem. (Użyliśmy odtłuszczonego mleka i było super.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Pół Na PółPół Na Pół
Dodatkowa Starta Skórka Pomarańczowa (opcjonalnie)Dodatkowa Starta Skórka Pomarańczowa (opcjonalnie)
Białe Bułki ObiadoweBiałe Bułki Obiadowe
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 50 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia4
Magazyn