Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj bezglutenowego Bisquick® Apple Crisp. Na 72 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 214 kalorii, 1G białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Mieszanka mix, vegan maślany spread, mielony cynamon, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Jabłko Bezglutenowe Crisp, Jabłko Bezglutenowe Crisp, oraz Bezglutenowe Jabłko Crisp dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Piekarnik rozgrzać do 177°. nasmarować dno i boki 13x9-calowego naczynia do pieczenia z masłem wegańskim.
Składniki, których będziesz potrzebować
Vegan Maślany Spread
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
2
W dużej misce wymieszać składniki nadzienia jabłkowego; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę
Pokroić w spread, za pomocą blendera do ciast (lub przeciągając 2 noże stołowe przez mieszaninę w przeciwnych kierunkach), aż mieszanina będzie krucha.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
5
Rozłóż 4 filiżanki nadzienia jabłkowego na patelni; posypać 1/2 szklanki chrupiącej polewy na jabłkach. Łyżka pozostałe nadzienie jabłkowe na wierzchu; posypać pozostałą chrupiącą polewą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
6
Piec 50 do 55 minut lub aż polewa jest złoty kolor i jabłka są miękkie po przekłuciu widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu