Bezglutenowe Śnieżki

Bezglutenowe Śnieżki
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na hor d ' oeuvre, więc wypróbuj bezglutenowe Śnieżki. Jedna porcja zawiera 148 kalorii, 1G białka, oraz 8G tłuszczu. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis serwuje 30 i kosztuje 23 centów za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 30 minut. Mieszanka masła, soli, orzechów włoskich i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 8%. Ten wynik można poprawić. Podobne przepisy obejmują Bezglutenowe Pomarańczowo-Migdałowe Śnieżki, SOS Thousand Island (bezglutenowy ,bez kukurydzy, bezmleczny, bez soi, bez orzechów, bez gumy i bez cukru rafinowanego), oraz Bezglutenowe wegańskie ciasteczka orzechowe i owsiane (wegańskie, bezglutenowe, Bezzbożowe, bez mąki, bezmleczne, bez rafinowanego cukru).

Instrukcje

1
W dużej misce masło śmietankowe i cukier cukierniczy na lekką i puszystą masę. Ubij wanilię.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W PlasterkiDo 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W Plasterki
Powłoka Z Białego Cukierka, OpcjonalnaPowłoka Z Białego Cukierka, Opcjonalna
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Połącz skrobię ziemniaczaną, skrobię kukurydzianą, gumę ksantanową i sól; stopniowo dodawać do śmietany i dobrze wymieszać. Dodaj orzechy włoskie. Przykryj i wstaw do lodówki na 1 godzinę lub do łatwego w obsłudze.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Puszka (12 Uncji) Dietetycznego Napoju Gazowanego1 Puszka (12 Uncji) Dietetycznego Napoju Gazowanego
1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
3
Uformuj w 1 cal. piłki; miejsce 2 w. osobno na niesmażonych blachach do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
4
Piec w temperaturze 400° przez 9-11 minut lub do zestalenia. Ostudzić na patelniach przez 2 minuty przed wyjęciem na ruszty.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
5
Rozwałkuj ciepłe ciasteczka w cukrze cukierniczym. Całkowicie schłodzić na ruszcie. Przerzuć cukier cukierniczy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W PlasterkiDo 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W Plasterki
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
TrudnośćTwardy
Gotowe W30 m.
Porcje30
Ocena Zdrowia0
Magazyn