Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na hor d ' oeuvre, więc wypróbuj bezglutenowe Śnieżki. Jedna porcja zawiera 148 kalorii, 1G białka, oraz 8G tłuszczu. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis serwuje 30 i kosztuje 23 centów za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 30 minut. Mieszanka masła, soli, orzechów włoskich i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 8%. Ten wynik można poprawić. Podobne przepisy obejmują Bezglutenowe Pomarańczowo-Migdałowe Śnieżki, SOS Thousand Island (bezglutenowy ,bez kukurydzy, bezmleczny, bez soi, bez orzechów, bez gumy i bez cukru rafinowanego), oraz Bezglutenowe wegańskie ciasteczka orzechowe i owsiane (wegańskie, bezglutenowe, Bezzbożowe, bez mąki, bezmleczne, bez rafinowanego cukru).
Instrukcje
1
W dużej misce masło śmietankowe i cukier cukierniczy na lekką i puszystą masę. Ubij wanilię.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W Plasterki
Powłoka Z Białego Cukierka, Opcjonalna
2 Oliwki Nadziewane Pimiento
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Połącz skrobię ziemniaczaną, skrobię kukurydzianą, gumę ksantanową i sól; stopniowo dodawać do śmietany i dobrze wymieszać. Dodaj orzechy włoskie. Przykryj i wstaw do lodówki na 1 godzinę lub do łatwego w obsłudze.