Bezglutenowe wiśnie i śmietana diabelskie ciasto
Ten przepis służy 16. Jeśli 1,04 zł za porcję spada w budżecie, bezglutenowe wiśnie i Cream Devil ' s Food Cake może być niesamowite bezglutenowe przepis do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 29g tłuszczu, oraz w sumie 558 kalorii. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz ser mascarpone, sól, ser śmietankowy i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 4 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Bezglutenowe cukinia-Devil ' s Food Snack Cake, Earl Grey diabelskie ciastka z wiśniami, oraz Ciasto diabelskie z nadzieniem z kremu Mocha dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°. smar dno tylko 9-calowy Okrągły patelni ciasto. W dużej misce, wymieszać ciasto beat, kawa rozpuszczalna, woda, 1/2 szklanki masła i jajka z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości 30 sekund, następnie na średniej prędkości 2 minuty, skrobanie miski od czasu do czasu.
Piec od 45 do 52 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta. Ostudzić 10 minut; wyjąć z patelni. Schłodzić całkowicie, Góra do góry, około 1 godziny.
W dużej misce, beat 1 szklanka niesolone masło, Serek i cukier puder z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż lekkie i puszyste.
Dodać ser mascarpone, wanilię i sól; ubijać na małej prędkości, aż do wymieszania.
Za pomocą ząbkowanego noża pokrój ciasto na pół poziomo, aby uzyskać 2 warstwy.
Ułożyć dolną warstwę, przyciąć bok do góry,na talerzu. Połowę lukru łyżka na warstwę ciasta; ostrożnie rozprowadzić, tworząc grubą warstwę. Wierzchnia warstwa matowa z połową konfitury wiśniowej; rozprowadzić na pokrycie.
Umieść pozostałą warstwę, odetnij bok w dół, nad wypełnieniem. Wierzch z pozostałym lukrem; ostrożnie rozprowadzić na wierzch. Łyżka Pozostałe przetwory na ciasto; rozłożyć na pokrycie. Przechowywać w lodówce co najmniej 2 godziny przed podaniem. Przechowywać luźno w lodówce.