Bezglutenowe patelnia smażone Sum przepis z brązowym ryżem i Baby G
Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i pescatariański przepis ma 230 kalorii, 9g białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8. Na $1.5 za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 minut. Przepis ten zachwycił 131 osób. Mieszanka jajek z wolnego wybiegu, limonki, mąki kokosowej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Veggie Fried Brown Rice Recipe, Gai Lan i Shiitake Stir-Fried brązowy ryż przepis, oraz Pomarańczowy imbir Tempeh i Brązowy Ryż Sałatka z pomarańczowym balsamicznym Vinaigrette (wegańskie, bezglutenowe, jeśli stosuje się tempeh bezglutenowe) dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Wyłożyć blachę do pieczenia kawałkiem papieru pergaminowego i wstawić do ciepłego piekarnika.Filety z suma opłukać krótko w chłodnej wodzie i osuszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z Suma
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Filety umieścić w płytkim naczyniu do pieczenia, w jednej warstwie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
3
Wlać roztrzepaną masę jajeczną na Suma i upewnić się, że każdy filet jest równomiernie pokryty z obu stron. Zestaw aside.In oddzielne płytkie danie, ubić razem migdałowy posiłek, mąkę kokosową, brązową mąkę ryżową, wędzoną paprykę, koperek, oregano, czosnek i sól morską.Pracując z jednym filetem na raz, usuń go z mieszaniny jaj i pogłębiać go w mieszance mąki bezglutenowej, aby pokryć obie strony.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka Bezglutenowa
Mąka Ryżowa Brązowa
1 8-uncjowe Pudełko Muszelek Cannelloni (12 Muszli), Namoczone W Ciepłej Wodzie Przez 2 Minuty
Mąka Kokosowa
Piekarzy Lub Najdrobniejszego Cukru
świeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smaku
Sum
Puszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
Pęczek świeżego Szpinaku (ok
Koper
(Keebler)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
4
Przenieść powleczony filet na czystą płytkę. Powtórz dla pozostałych filetów.
5
Rozgrzać jasną oliwę z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu. Gdy olej jest gorący, ostrożnie dodać dwa filety na patelni i smażyć, aż spód będzie złoty i chrupiący, około 4 protokół. Używając cienkiej, elastycznej szpatułki, delikatnie obróć filet i kontynuuj gotowanie, aż będzie chrupiący złoty kolor z drugiej strony, około 3 do 4 minut więcej.Ostrożnie przenieś gotowane filety na wyłożoną pergaminem blachę do pieczenia w ciepłym piekarniku. Powtórz proces z pozostałymi filetami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jasna Oliwa Z Oliwek
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla sumów. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino można spróbować jest Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 26 dolarów.