Bezglutenowe Niemieckie Ciasteczka Czekoladowe
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur deser, więc dać bezglutenowe Niemieckie ciasteczka czekoladowe spróbować. Jedna porcja zawiera 227 kalorii, 3G białka, oraz 12g tłuszczu. Ten bezglutenowy przepis służy 16 i kosztuje 51 centów za porcję. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka półsłodkich chipsów czekoladowych, jajka, wanilia i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Podobne przepisy to Bezglutenowe niemieckie ciasto czekoladowe z polewą bezmleczną, Bezglutenowe Niemieckie Ciasto Czekoladowe, oraz Bezglutenowe Niemieckie Ciasto Czekoladowe.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177° (325°F dla ciemnej lub nieprzywierającej patelni). Spryskaj dno tylko 8-lub 9-calowej kwadratowej patelni sprayem do gotowania (bez mąki).
W średniej misce, wymieszać brownie mix, roztopione masło, 2 jajka i chipsy czekoladowe, aż dobrze wymieszane (ciasto będzie grube).
Rozłóż ciasto na patelni.
Piec 8-calowy patelni 28 do 31 minut, 9-calowy patelni 26 do 30 minut, lub aż wykałaczka włożona 2 cale od strony patelni wychodzi prawie czysty. Schłodzić w patelni na stojaku chłodzącym.
W międzyczasie, w 1-quart ciężki rondel, mieszać brązowy cukier, mleko i 1 jajko, aż dobrze wymieszane. Wymieszać z pokrojonym masłem. Gotować na średnim ogniu, stale mieszając, aż mieszanina zacznie pękać.
Zdjąć z ognia. Wymieszać z kokosem, pekanami i wanilią. Ostudzić 15 minut lub aż lekko zgęstnieje.
Frost brownies. Ochłodzić całkowicie, około 1 godziny.
Pokrój na 4 rzędy po 4 rzędy. Przechowywać w lodówce.