Jeśli masz około 35 minut do spędzenia w kuchni, bezglutenowe Blondie z masłem orzechowym mogą być niesamowite bezglutenowe i bezmleczne przepis do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 184 kalorii, 5G białka, oraz 10g tłuszczu. Za 24 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 16. Jeśli masz pod ręką jajka, mąkę do pieczenia, półsłodkie kawałki czekolady i kilka innych składników, możesz to zrobić. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Tylko kilka osób naprawdę lubiło tę przyprawę. Przynosi ci smak domu. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik nie jest tak super. Masło Orzechowe I Galaretki Blondies (Bezglutenowe + Bez Cukru Rafinowanego), Bezglutenowe Masło Orzechowe Blondies, oraz Bezglutenowe czekoladki z masłem orzechowym Blondies są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
1
W dużej misce wymieszaj masło orzechowe, cukry i mus jabłkowy. Ubij jajka i wanilię, aż się połączą.
Połącz mąkę, proszek do pieczenia, gumę ksantanową i sól; stopniowo dodawaj do mieszanki masła orzechowego i dobrze wymieszaj. Dodaj kawałki czekolady i orzeszki ziemne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekoladowe Chipsy
Guma Ksantanowa
Masło Orzechowe
Orzeszki Ziemne
Mąka Uniwersalna
Sól
3
Przenieś do 9-calowego. kwadratowa blacha do pieczenia pokryta sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Pieczenia
4
Piec w temperaturze 350° przez 20-25 minut lub do momentu, gdy wykałaczka włożona w pobliżu środka wyjdzie czysta. Ostudzić na ruszcie.
Wino musujące i musujące różowe to moje najlepsze typy na Dip. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Nominowany Renard Brut z oceną 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 50 dolarów za butelkę.
Nomine Renard Brut
Nuty cytrusowe, biała brzoskwinia i herbatniki maślane, świeże i bogate usta, owocowe i chrupiące z mineralnym wykończeniem.Mieszanka: 40% Chardonnay, 30% Pinot Noir, 30% Pinot Meunier