Bezglutenowe Makaroniki Mocha

Bezglutenowe Makaroniki Mocha
Bezglutenowe makaroniki Mocha mogą być tylko Meksykańska przepis, którego szukasz. Ten deser ma 50 kalorii, 1G białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. Ten bezglutenowy, bezmleczny, przyjazny dla fodmap i wegetariański przepis służy 24 i kosztuje 15 centów za porcję. Ten przepis od Go Dairy Free ma 9 fanów. Mieszanka cukru pudru, granulek kawy, wanilii i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Bezglutenowe Makaroniki Mocha, Bezglutenowe Bezmleczne Czekoladowe Makaroniki Kokosowe, oraz Bezglutenowe Makaroniki Migdałowe.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni. Przygotuj 2 blachy do pieczenia z pergaminem lub matami Silpat (wolę te). Umieścić wszystkie składniki w misce do mieszania i wymieszać, aż dobrze wymieszane. Jeśli masz lepki, lepki, czekoladowy bałagan, to jest idealny. Zwilż ręce wodą i podciągnij kulkę wielkości małego orzecha włoskiego i umieść na przygotowanych patelniach, pozostawiając co najmniej jeden cal między każdym ciastkiem. Prawdopodobnie będziesz musiał ponownie zmoczyć ręce kilka razy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ziarna Espresso Oblane Ciemną CzekoladąZiarna Espresso Oblane Ciemną Czekoladą
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Takie Jak Sery Do TacosTakie Jak Sery Do Tacos
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Piec makaroniki przez 11 minut. Nadal będą wydawać się nieco squishy po zakończeniu, ale utwardzają się trochę, gdy chłodzą i chcesz, aby wnętrze było żujące. Nie martw się, jeśli spody ciastek wyglądają na trochę lepkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
3
Ostudzić na patelni przez około 1 lub 2 minut, a następnie wyjąć do stojaka, aby zakończyć chłodzenie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. DeLoach Russian River Pinot Noir z 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 14 dolarów za butelkę.
DeLoach Russian River Pinot Noir
DeLoach Russian River Pinot Noir
Piękny rubinowy czerwony kolor w szkle, Rosyjska Rzeka Pinot Noir 2018 otwiera się jasnoczerwonymi aromatami owoców truskawek i wiśni. Smaki malin, rabarbaru i ciemnej śliwki spotykają się z odrobiną przyprawy i jasnej kwasowości. Jest to wino o średniej zawartości, z umiarkowanymi taninami i utrzymującym się i przepysznym wykończeniem
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia0
Magazyn