Bezglutenowe Makaroniki Mocha
Bezglutenowe makaroniki Mocha mogą być tylko Meksykańska przepis, którego szukasz. Ten deser ma 50 kalorii, 1G białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. Ten bezglutenowy, bezmleczny, przyjazny dla fodmap i wegetariański przepis służy 24 i kosztuje 15 centów za porcję. Ten przepis od Go Dairy Free ma 9 fanów. Mieszanka cukru pudru, granulek kawy, wanilii i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Bezglutenowe Makaroniki Mocha, Bezglutenowe Bezmleczne Czekoladowe Makaroniki Kokosowe, oraz Bezglutenowe Makaroniki Migdałowe.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni. Przygotuj 2 blachy do pieczenia z pergaminem lub matami Silpat (wolę te). Umieścić wszystkie składniki w misce do mieszania i wymieszać, aż dobrze wymieszane. Jeśli masz lepki, lepki, czekoladowy bałagan, to jest idealny. Zwilż ręce wodą i podciągnij kulkę wielkości małego orzecha włoskiego i umieść na przygotowanych patelniach, pozostawiając co najmniej jeden cal między każdym ciastkiem. Prawdopodobnie będziesz musiał ponownie zmoczyć ręce kilka razy.
Piec makaroniki przez 11 minut. Nadal będą wydawać się nieco squishy po zakończeniu, ale utwardzają się trochę, gdy chłodzą i chcesz, aby wnętrze było żujące. Nie martw się, jeśli spody ciastek wyglądają na trochę lepkie.
Ostudzić na patelni przez około 1 lub 2 minut, a następnie wyjąć do stojaka, aby zakończyć chłodzenie.