Bezglutenowe Kremowe Ciasto Czekoladowe
Bezglutenowe kremowe ciasto czekoladowe może być tylko deser szukasz. Ten przepis służy 10 i kosztuje 43 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 303 kalorie, 3G białka, oraz 24g tłuszczu. Jeśli masz pod ręką cukier puder, skrobię kukurydzianą, wodę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 7 godzin i 10 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Batony Pumpkin Pie Crumb (Bezglutenowe, Bez Cukru Rafinowanego + Wegańskie), Kremowa wegańska zupa z kukurydzy i czerwonej papryki (bezglutenowa, sojowa, bez orzechów, bez ziarna, bez soli), oraz Sloppy Joe Pie Zapiekanka-Bezglutenowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 218°. Smaruj 9-calową szklaną płytkę ciasta ze skracaniem lub sprayem do gotowania. W średniej misce, miejsce Bisquick mix.
Pokrój w maśle blenderem lub widelcem (lub przeciągając 2 noże stołowe przez mieszaninę w przeciwnych kierunkach), aż mieszanina wygląda jak drobna okruchy. Mieszać w wodzie; kształt w piłkę z rąk. Naciśnij ciasto w dolnej i górnej części płyty pie.
Piec 10 do 12 minut lub do lekko rumiane. Ochłodzić całkowicie, około 30 minut.
Tymczasem w rondlu 2-ćwiartkowym wymieszaj cukier granulowany i skrobię kukurydzianą. Stopniowo mieszaj mleko; gotuj na średnim ogniu, aż mieszanina się zagotuje, stale mieszając. Rezerwy 1 łyżka czekolady chipsy do polewy; grubo posiekać.
Dodaj pozostałe kawałki czekolady i wanilię, mieszając, aż stopią się i będą gładkie.
Wlać do średniej miski; przykryć powierzchnię folią. Przechowywać w lodówce około 30 minut do schłodzenia.
W dużej misce ubij śmietanę do ubijania i cukier puder mikserem elektrycznym na dużej prędkości, aż utworzą się sztywne szczyty. Rezerwa 1 filiżanka do polewy. Beat schłodzoną mieszaninę czekolady z mikserem elektrycznym na średniej prędkości około 2 minut lub do gładkiej i kremowej; złożyć do bitej śmietany w dużej misce. Łyżka równomiernie do ostudzonej upieczonej Skórki. Na brzegach ciasta wymieszać bita śmietanę; posypać reserved posiekanymi kawałkami czekolady. Przechowywać w lodówce 6 do 8 godzin lub do zestawu przed podaniem. Przykryć i schłodzić pozostałe ciasto.