Bezglutenowe Klon Matowe Ciasto Z Dyni

Bezglutenowe Klon Matowe Ciasto Z Dyni
Bezglutenowe Klon matowe ciasto dyniowe jest bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie przepis z 15 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 424 kalorie. Na 80 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 481 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jeśli masz wegańskie margaryny, Dynia, cukier puder, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Bezglutenowe Matowe Pączki Z Dyni, Zdrowe bezglutenowe ciasto klonowe(wykonane z niskiej zawartości tłuszczu i rafinowanego cukru!), oraz Czekoladowe ciasto buraczane z lukrem z serem klonowym {bezglutenowe, bez ziarna} dla podobnych receptur.
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia1
Magazyn