Bezglutenowe cynamon i tosty Pecan Crusted słodkie ciasto ziemniaczane
Bezglutenowe cynamon i tosty Pekan Crusted słodkie ciasto ziemniaczane może być tylko przystawką szukasz. Ten przepis służy 12. Na 50 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 313 kalorii, 4G białka, oraz 13g tłuszczu. Ten przepis od Betty Crocker ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Jeśli masz zmielony cynamon, jogurt, pekan i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Rozjaśniony słodki placek ziemniaczany ze słodką i słoną skórką z orzechów pekan (bezglutenowy, niskowęglowodanowy!), Bezglutenowe słodkie ziemniaki Pecan Brownies, oraz Bezglutenowe i bezcukrowe ciastka ze słodkich ziemniaków, orzechów pekan i imbiru dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 177°. Spray 12-cup karbowany tube ciasto patelni z gotowania sprayu. W małej misce wymieszaj pekany, cukier granulowany i 1 łyżeczkę cynamonu.
Posypać patelnię, obracając patelnię, aby równomiernie rozprowadzić.
W dużej misce, wymieszać ciasto beat, brązowy cukier, 2 łyżeczki cynamonu, gałka muszkatołowa, słodkie ziemniaki, olej, jogurt, wanilia i jajka z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości 30 sekund, następnie na średniej prędkości 2 minuty, skrobanie miski od czasu do czasu. Ostrożnie łyżkę do patelni.
Piec od 35 do 40 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta. Ostudzić 10 minut; wyjąć z patelni. Ochłodzić całkowicie, około 1 godziny.
Posypać lekko cukrem pudrem.