Bezglutenowe Ciasto Czekoladowe Espresso
Bezglutenowe ciasto czekoladowe Espresso jest bezglutenowe deser. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 5G białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 395 kalorii. Ten przepis służy 10 i kosztuje 54 centów za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odebrać masło, Devil ' s Food ciasto mix, jajka, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Bezglutenowe Ciasto Czekoladowe Z Maślanką Espresso, Bezglutenowe ciasteczka czekoladowe: wypełnione Espresso i orzechami laskowymi, oraz Czekoladowe babeczki z mąki kokosowej z kremem Espresso (niskowęglowodanowym i bezglutenowym) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177° (325°F dla ciemnej lub nieprzywierającej patelni). Obficie nasmarować dno tylko z okrągłej patelni (8 - lub 9-calowej).
Beat ciasto mix, 1 filiżanka kawy, masło i jajka w dużej misce na niskiej prędkości miksera elektrycznego 30 sekund, a następnie na średniej prędkości 2 minuty, skrobanie miski od czasu do czasu.
Piec 43 do 48 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta. Cool 10 minut; uruchom nóż wokół wewnętrznych krawędzi patelni; usuń z patelni do stojaka z drutu. Całkowicie fajne.
W małej misce wymieszać lukier i 2 łyżki kawy; odstawić. W dużej misce ubij śmietanę do sztywnych szczytów. Ubić mieszaninę lukier do ubijania śmietany, aż wystarczająco sztywne, aby rozprzestrzeniać.
Pokrój schłodzone ciasto na pół poziomo.
Ułożyć dolną warstwę, pokroić bok do góry na talerzu; rozprowadzić jedną trzecią mieszaniny bitej śmietany na cieście; top z pozostałą połową ciasta, przyciąć bok w dół.
Pozostałą bitą śmietanę rozprowadzić na wierzchu i boku ciasta. Ułóż ziarna espresso na torcie. Przechowywać w lodówce co najmniej 1 godzinę przed podaniem. Przechowywać w lodówce pozostałe ciasto.