Bezglutenowe Ciastka Truskawkowe
Bezglutenowe Truskawkowe Shortcakes może być tylko deser szukasz. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 6 i kosztuje 1,34 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 339 kalorii, 5G białka, oraz 25 g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Dzień Matki. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 25 minut. Jeśli masz wanilię, wymieszaj, śmietanę do ubijania i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Bezglutenowe Ciastka Truskawkowe, Bezglutenowe Ciastka Truskawkowe {Bez Dodatku Cukru}, oraz Wtorek Bezglutenowy: Ciastka.
Instrukcje
W małej misce wymieszać truskawki i 1/4 szklanki cukru; odstawić.
Piekarnik rozgrzać do 218°. Smarować blachę ciasteczkową. W średniej misce, połączyć Bisquick mix i pozostałe 1/4 szklanki cukru; pokroić w maśle z blenderem lub widelcem. Wymieszać z mlekiem, jajkami i wanilią. Upuść 6 łyżek na arkusz ciastek.
Piec 10 do 12 minut lub do jasnego złotego koloru. Fajne 5 minut. Ząbkowanym nożem, rozdrobnione ciastka; napełnij i wierzch truskawkami i bitą śmietaną.