Bezglutenowe ciastka Caleb ' s Peppermint Brownie

Bezglutenowe ciastka Caleb ' s Peppermint Brownie mogą być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 481 kalorii. Ten przepis służy 12. Na 88 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Sprawdza się jako bardzo niedrogi deser dla Boże Narodzenie. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odebrać betty brownie mix, masło, półsłodkie czekoladowe chipsy, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Bezglutenowe Brownie Peppermint Biscotti, Peppermint Kiss Brownie Bites {opcja bezmleczna}, oraz Crock Pot Peppermint Fudge: [Bezglutenowe I Bezmleczne] dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Umieść papierowy kubek do pieczenia w każdej z 12 regularnych filiżanek do muffinek. W średniej misce, wymieszać brownie mix, roztopione masło i jajka, aż dobrze wymieszane. Podziel ciasto równomiernie między kubki muffin.
Miejsce 1 mięta pieprzowa patty na wierzchu ciasta w każdym kubku; naciśnij każdy patty do ciasta o 1/4 cala.
Piec 18 do 22 minut lub do momentu, aż krawędzie będą twarde. Ostudzić 5 minut; wyjąć z patelni na stojak chłodzący. Ochłodzić całkowicie, około 1 godziny.
W małej kuchence mikrofalowej miski, kuchenka mikrofalowa czekoladowe chipsy odkryte na wysokiej około 1 minuty lub do zmiękczenia; wymieszać, aż będzie gładka.
Mżawka roztopioną czekoladę na wierzchu każdego kubka brownie.
Posypać pokruszonymi laskami cukierkowymi.