Bezglutenowe ciasteczka m & m ' s Soft Sugar

Bezglutenowe ciasteczka m & m ' s Soft Sugar mogą być tylko deserem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 125 kalorii, 1G białka, oraz 5G tłuszczu. Ten przepis służy 36. Na 19 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. To będzie hit w Twoim Boże Narodzenie wydarzenie. Udaj się do sklepu i odbierz solidne skracanie, ekstrakt z cytryny, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Miękkie I Do Żucia Bezglutenowe Ciasteczka Cukrowe, Super Miękkie Bezglutenowe Ciasteczka Cukrowe, oraz Zdrowe niskowęglowodanowe i bezglutenowe miękkie precle cynamonowo-cukrowe (bez cukru, o niskiej zawartości tłuszczu, wysokiej zawartości błonnika i wysokiej zawartości białka) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Dostosuj stojak piekarnika do pozycji środkowej. Rozgrzej piekarnik do 325 stopni; F. Robot wskazówki: w misce z 11 filiżanki lub większego robota kuchennego, połączyć mąkę z białego ryżu, cukier granulowany, słodka mąka ryżowa, skrobia kukurydziana, proszek do pieczenia, sól i guma ksantanowa. Uruchom Robot kuchenny przez 30 sekund, aby połączyć. Zatrzymać Robot kuchenny i dodać skrócenie. Uruchom mikser, aż skracanie jest włączone; ciasto zacznie trzymać się razem, około 30 sekund.
Dodaj jajka, mleko, syrop kukurydziany, ekstrakt z wanilii i ekstrakt z cytryny. Uruchom mikser, aż powstanie grube ciasto, około 30 sekund.
Ręcznie wskazówki: w dużej misce, ubij razem białą mąkę ryżową, cukier granulowany, słodką mąkę ryżową, skrobię kukurydzianą, proszek do pieczenia, sól i gumę ksantanową.
Pokrój w mikserze mąkę za pomocą krajalnicy lub rąk (użyj "ruchu trzaskającego" palcami), aż nie pozostaną żadne duże kawałki skracania. Jeśli wyciśniesz mieszaninę, powinna trzymać się razem.
Dodaj jajka, mleko, syrop kukurydziany, ekstrakt z wanilii i ekstrakt z cytryny. Mieszaj drewnianą łyżką, aż powstanie sztywne ciasto.
Upuść ciasto, o dwie łyżki każdy, na pergaminie wyłożone blachy do pieczenia, dwa cale od siebie. Naciśnij około sześciu M & m ' s do każdego ciastka.
Piec do zestawu, brzegi powinny być lekko brązowe, około 12 minut. Pozostaw ciasteczka do ostygnięcia na patelni przez trzy minuty, a następnie przenieś do stojaka z drutu, aby całkowicie ostygnąć.