Bezglutenowe Bez Mąki Ciasteczka Z Masłem Orzechowym
Jeśli 9 centów za porcję spada w budżecie, bezglutenowe bez mąki masło orzechowe ciasteczka może być spektakularny bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie przepis do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 99 kalorii. Ten przepis służy 24. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 303 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz vanillan ekstrakt, kremowe masło orzechowe, brązowy cukier, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Bez mąki ciasteczka z masłem orzechowym [bezglutenowe], Bez Mąki Masło Orzechowe Kiss Ciasteczka (Bezglutenowe, Bezmleczne), oraz Bezglutenowe to ja: bez mąki Chocolate Chunk Peanut Butter Cookies dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°. Linia dwie obramowane blachy do pieczenia z pergaminem. W małej misce, pocierać razem ciemnobrązowy cukier i soda oczyszczona.
Dodaj masło orzechowe, jajko i ekstrakt z wanilii. Wymieszać drewnianą łyżką, aż będzie gładka. Ciasto będzie grube.
Upuść zaokrąglone łyżki na przygotowaną blachę do pieczenia. Ciasteczka rozprzestrzeniają się podczas pieczenia; przestrzeń około dwóch cali od siebie. Korzystając z palców widelca, lekko naciśnij i wykonaj projekt crosshatch na każdym ciastku.
Piec, aż ciastka puff i osiedlić, o dziesięć minut. Ciasteczka powinny być lekko złotobrązowe.
Pozostaw ciasteczka do ostygnięcia na patelni przez dziesięć minut. Po dziesięciu minutach przenieś do stojaka z drutu, aby całkowicie ostygnąć. Powtórz z pozostałym ciastem. Przechowuj ciasteczka w hermetycznym pojemniku na ladzie do czterech dni.