Bezglutenowe batony S ' more
Bezglutenowe bary s ' more może być dobry przepis, aby rozszerzyć pole przepis deser. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 154 kalorie, 1G białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Na 41 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 24. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać brązowy cukier, jajko, masło, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 35 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 9%, co jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Spróbuj Bezcukrowe Batoniki Z Ciemnej Czekolady {Orzechowe , Mleczne I Bezglutenowe}, Borówkowe Batony Śniadaniowe-Bezglutenowe, Bez Cukru, oraz Batony owsiane Superfood {bezglutenowe i rafinowane bez cukru} dla podobnych receptur.
Instrukcje
Linia 8-calowa kwadratowa metalowa patelnia do pieczenia z folią aluminiową, pozwalająca na rozciąganie folii ponad krawędź patelni.
Umieścić krakersy graham w robocie kuchennym; proces aż drobno zmielone. Odważyć lub lekko łyżkę mąki do suchych miarek; wyrównać nożem.
Dodać mąkę i cukier do okruchów; pulsować aż do połączenia.
Dodać masło; pulsować 15 razy lub do wymieszania.
Dodaj jajko; proces do wilgotnego. Wcisnąć mieszaninę okruchów na dno przygotowanej patelni.
Piec w temperaturze 350 przez 15 minut. Całkowicie schłodzić w patelni na stojaku z drutu.
Gotować śmietanę w ciężkim rondlu na średnim ogniu do 180 lub do momentu, aż wokół krawędzi utworzą się małe pęcherzyki (nie gotować).
Dodaj czekoladę, mieszając, aż będzie gładka. Złożyć pianki.
Rozprowadzić mieszaninę czekolady na ostudzonej skórce. Przykryć i schłodzić 2 godziny i 30 minut lub do firmy. Trzymając krawędzie folii, wyciągnij mieszankę z patelni i ostrożnie odklej folię.
Miejsce na desce do krojenia.
Dzieci mogą pomóc: moje dzieci uwielbiają wciskać mieszankę okruchów na patelnię, a następnie topić czekoladę i mieszać w piankach.