Bezglutenowe Batony Czekoladowe Z Masłem Orzechowym

Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przyprawy, więc dać bezglutenowe Czekolada Masło Orzechowe warstwy bary spróbować. Ten przepis służy 32. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 220 kalorii. Na 36 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz śmietanę do ubijania, masło orzechowe, cukier puder i kilka innych składników na rękę, możesz to zrobić. Przepis ten zachwycił 169 osób. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Ciemna Czekolada Masło Orzechowe Layer Cake-Low Carb i bezglutenowe, Peanut Butter Chocolate Chip Granola Bars (Bez Pieczenia, Wegańskie, Bezglutenowe, Wolne Od Soi), oraz No Bake Chocolate Peanut Butter Cheesecake Bars (Bezglutenowy, Rafinowany Bez Cukru + Wegańskie).
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°. Spryskaj dno tylko patelni 13x9 cali z natryskiem do gotowania. W dużej misce wymieszaj bazę ciasteczek i składniki polewające, aż do uzyskania miękkiego ciasta. Zrób 6 ciasteczek upuszczając zaokrąglone łyżeczki ciasta na nie rozdrobniony arkusz ciasteczek; lekko spłaszcz.
Pozostałe ciasto wcisnąć na patelni.
Piec ciasteczka i podstawy 10 do 12 minut lub aż krawędzie są jasnobrązowe. Fajne 10 minut. Zastrzegamy sobie ciasteczka do polewania.
W małej misce do mikrofalówki, kuchenka mikrofalowa czekoladowe chipsy i 1/4 Puchar masło odkryte na wysoki 1 minuta do 1 minuta 30 sekund, mieszając co 30 sekund, aż stopiony i miesza gładkie.
Rozłóż równomiernie na prętach. Przechowywać w lodówce do firmy, o 30 minut.
W średniej misce, beat twarogu, 2/3 szklanki masła orzechowego, cukier puder i ubijanie śmietany z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości, aż do wymieszania. Beat na dużej prędkości około 2 minut lub do światła i puszyste.
Rozprowadzić na warstwie czekolady.
Zmiażdżyć ciasteczka; posypać warstwą twarogu. Naciśnij lekko. Przechowywać w lodówce, aż Zestaw, co najmniej 1 godzinę. W przypadku prętów pokrój w 8 rzędów na 4 rzędy. Przechowywać w lodówce.