Podudzia z indyka, smażone, duszone i glazurowane

Podudzia z indyka, smażone, duszone i glazurowane
Need a bezglutenowe i bezmleczne danie główne? Podudzia z indyka, smażone, duszone i glazurowane mogą być świetnym przepisem do wypróbowania. Na $4.29 za porcję, ten przepis okładki 39% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 3. Jedna porcja zawiera 880 kalorii, 52g białka, oraz 40 g tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz brązowy cukier, słodkie ziemniaki, Wino i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Klon-Glazurowane Indycze Pałeczki, Pomarańczowo-Piwno-glazurowane indycze pałeczki z czarną fasolą, oraz Końcówki żeber schabowych podsmażone, duszone i szkliwione dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Składniki marynaty wymieszać razem i włożyć do indyka umieszczając je pod skórką. Marynata na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Potrójne, PrzyciętePotrójne, Przycięte
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
2
Wyjąć formę lodówkę i niech dojść do temperatury pokojowej.Tymczasem Zbierz duszone składniki.Rozgrzej rozgrzany Grill do średniej wysokości.Odnóża jasnobrązowe ze wszystkich stron.Tymczasem w ciężkim piecu holenderskim na grillu na średnim ogniu roztopić masło.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Udek Z Kurczaka1 Funt Udek Z Kurczaka
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
3
Dodać cebulę, ziemniaki, czosnek i sól i pieprz gotować przez 3-5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
4
Dodać pozostałe składniki Duszenia i doprowadzić do boil.As nogi brązowe usunąć z płomienia i umieścić w doniczce. Pisklę w cieczy. Przykryj i umieść na pośrednim ogniu. Gotować na wolnym ogniu przez 1-1 1/2 godziny. Aż do przetargu widelca. Czas zależy od tego, jak gorąco Twój grill dostaje.Glazura:.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
5
Wymieszać składniki glazury razem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
6
Wyjąć nogi i plastry słodkich ziemniaków i umieścić na naoliwionym grillu na bezpośrednim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Małe Słodkie Ziemniaki, Obrane I Posiekane2 Małe Słodkie Ziemniaki, Obrane I Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
7
Szczotka glazury na nogi i indyka flipping gdy zwęglone. I znowu szczotkowanie szkliwem.Odcedzić bulion i zapisać do wykorzystania do późniejszego użycia. Jest bogaty i nie można go wyrzucać.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Opakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, OdsączonegoOpakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
8
Podawać indyka i słodkie ziemniaki z cebulą, żurawiną.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Małe Słodkie Ziemniaki, Obrane I Posiekane2 Małe Słodkie Ziemniaki, Obrane I Posiekane
Brzoskwinia Obrana I Pokrojona W Plasterki Lub 1 Szklanka Mrożonych, Niesłodzonych Brzoskwiń Pokrojonych W PlasterkiBrzoskwinia Obrana I Pokrojona W Plasterki Lub 1 Szklanka Mrożonych, Niesłodzonych Brzoskwiń Pokrojonych W Plasterki
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane

Składniki

596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkidietetyczna soda kremowadietetyczna soda kremowa796 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiżurawina suszonażurawina suszona1świeży liść laurowyświeży liść laurowy2(zima)świeża pietruszkaświeża pietruszka2(zima)świeży rozmaryn, posiekanyświeży rozmaryn, posiekany4świeże liście szałwiiświeże liście szałwii5świeże liście szałwiiświeże liście szałwii2ząbki czosnku, mieloneząbki czosnku, mielone3ząbki czosnku, mieloneząbki czosnku, mielone1jalapeno, mielonejalapeno, mielone1(może być lub przeglądać)sumak lub 1⁄2 łyżeczki skórki cytrynowejsumak lub 1⁄2 łyżeczki skórki cytrynowej596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki2 funty mieszanych odmian świeżych grzybów2 funty mieszanych odmian świeżych grzybów1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)masło lub 1 łyżka oliwy z oliwekmasło lub 1 łyżka oliwy z oliwek596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkicebula pokrojona w kostkęcebula pokrojona w kostkę2cebula, obrana i 1/4cebula, obrana i 1/42(zima)1/2 szklanki 100% owoców jagodowych do smarowania1/2 szklanki 100% owoców jagodowych do smarowania11 funt cukinii,8 (U-12) krewetek8 (U-12) krewetek3Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożony8 (U-12) krewetek8 (U-12) krewetek11 funt cukinii,1 uncja kiełków bambusa, poćwiartowanych1 uncja kiełków bambusa, poćwiartowanych3Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożony1 uncja kiełków bambusa, poćwiartowanych1 uncja kiełków bambusa, poćwiartowanych4736 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki1 czubata łyżka białego pieprzu1 czubata łyżka białego pieprzu2słodkie ziemniaki w plastrachsłodkie ziemniaki w plastrach1sprigświeże liście tymiankuświeże liście tymianku907Orzechy dowolne (posiekane)indycze pałeczki (3 nogi)indycze pałeczki (3 nogi)2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki1 (14-uncjowe pudełko) zapakowana mieszanka risotto1 (14-uncjowe pudełko) zapakowana mieszanka risotto1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)Sos WorcestershireSos Worcestershire1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)lubczyklubczyk4liścieświeży lubczykświeży lubczyk
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 20 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia52
Magazyn