Bezglutenowe Babeczki Czekoladowe
Bezglutenowe babeczki czekoladowe wymagają około 35 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 206 kalorii, 3G białka, oraz 8G tłuszczu. Ten przepis serwuje 12 i kosztuje 18 centów za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka kakao do pieczenia, octu jabłkowego, mąki owsianej i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Świetnie sprawdza się jako amerykański deser. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe, bezmleczne, lakto ovo wegetariańskie i wegańskie dieta. Przynosi ci smak domu. Z łyżką wynik 22%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Bezglutenowe Babeczki Czekoladowe Z Mąki Z Fasoli Garbanzo-Moje Najlepsze Jak Dotąd Bezglutenowe Babeczki, Spooky Spider Web Kokosowe babeczki z czekoladowym Ganache (wegańskie, bezglutenowe, Bezzbożowe, bezolejowe), oraz Bezglutenowe Bezmleczne Czekoladowe Babeczki Z Cukinii dla podobnych przepisów.
Instrukcje
W dużej misce wymieszaj mąkę, cukier, kakao, sodę oczyszczoną i sól. W innej misce połącz wodę, olej, ocet i wanilię. Mieszaj z suchymi składnikami, aż zostaną zwilżone.
Napełnij papierowe kubki na muffinki do trzech czwartych.
Piec w temperaturze 350° przez 20-25 minut lub do momentu, gdy wykałaczka włożona w pobliżu środka wyjdzie czysta. Ostudzić przez 10 minut przed wyjęciem z patelni na ruszt, aby całkowicie ostygł. Pył z cukrem cukierniczym.
Polecane wino: Cream Sherry, Port, Moscato Dasti
Czekoladowa babeczka naprawdę dobrze komponuje się z kremową Sherry, porto i Moscato d ' Asti. Powszechną zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremową sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. Jednym z win, które możesz spróbować, jest NV Johnson Estate Cream Sherry. Ma 5 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 19 dolarów.
![NV Johnson Estate Cream Sherry]()
NV Johnson Estate Cream Sherry
Bardzo aromatyczny z nutami orzecha laskowego, wanilii i odrobiną dębu, a następnie słodkimi rodzynkami i odrobiną drożdży. Czyste trwałe wykończenie. Dobrze teraz, ale wynagrodzi tych, którzy pozwolą mu się zestarzeć"". Ulubiony napój przed posiłkiem. Rozważ to z orzechami przed obiadem jako aperitif lub po kolacji z deserem, zwłaszcza czekoladkami i deserami na bazie owoców. Również wspaniałe w zimne popołudnia, podawane z biscotti do zanurzenia w ""włoskim stylu"". "