Bezglutenowa Tarta Z Figami I Malinami Mascarpone Z Lokalnym Miodem
Ten przepis służy 7 i kosztuje $2.61 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 34g tłuszczu, oraz w sumie 594 kalorie. 4 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Mieszanka fig, mąka ryżowa brązowy, lokalny miód, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Vidaliańska tarta cebulowa z boczkiem, lokalnym miodem i świeżym tymiankiem, No Bake Tarta Malinowo-Czekoladowa (Bezglutenowa, Paleo + Wegańska), oraz Tarta z mrożonym musem malinowym ze skórką czekoladową (niskowęglowodanowa i bezglutenowa).