Bezglutenowa bazylia i pieczona czerwona papryka
Bezglutenowa bazylia i pieczona czerwona papryka Bites może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten bezglutenowy, pierwotny, przyjazny dla fodmap i דל פחמימות,zny przepis służy 25 i kosztuje 8 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 13 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 25 minut. Jest dostarczany przez BettyCrocker.com. udaj się do sklepu i odbierz serek serowy z warzywami ogrodowymi, ser sznurkowy, szynkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 12%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Bezglutenowa bazylia i pieczona czerwona papryka, Pikantny pieczony pieprz i bazylia Quiche Bites przystawka, oraz Pieczona marchewka i czerwona papryka zupa orzechowa (wegańska, bezglutenowa, sojowa).
Instrukcje
Ułożyć 2 plastry szynki na powierzchni roboczej; osuszyć ręcznikiem papierowym.
Rozprowadzić równomiernie z 1 1/2 do 2 łyżeczek twarogu. Top z liśćmi bazylii w granicach 1 cala od górnej krawędzi.
Paprykę pokroić w paski o grubości 1 cala; pokroić na szerokość szynki.
Ułożyć paski pieprzu na dolnej krawędzi szynki.
Umieścić kawałek sera nad pieprzem na liściach bazylii; przyciąć do dopasowania.
Zaczynając od dołu, zwinąć bezpiecznie. Owiń w folię. Powtórz z pozostałymi składnikami, aby zrobić 5 rolek. Przechowywać w lodówce 2 godziny.
Rozwiń rolki; umieść boki szwu w dół.
Pokrój każdą rolkę na 5 kawałków ostrym ząbkowanym nożem. W razie potrzeby przebić każdą rolkę za pomocą 5 równomiernie rozmieszczonych wykałaczek przed cięciem.