Bezcenne naleśniki z dyni Helen
Bezcenne naleśniki z dyni Helen mogą być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 108 kalorii. Na 30 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 16. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz vanillan ekstrakt, cukier, maślanka, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 21 mówi, że trafił w sedno. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 25%. Podobne przepisy to Bezcenne Ciasto Orzechowe, Bezcenne żeberka do grillowania, oraz Bezcenne Ciasto Hillbilly.
Instrukcje
W misce ubić maślankę, puree z dyni, żółtka, cukier i ekstrakt waniliowy.
Ubij w roztopionym maśle.
W misce wymieszać mąkę tortową, przyprawę do ciasta z dyni, sodę oczyszczoną, proszek do pieczenia i sól.
Dodać mieszaninę mąki do mieszaniny maślanki i ubijać do połączenia.
Białka ubić w szklanej lub metalowej misce, aż uformują się miękkie szczyty. Podnieś trzepaczkę lub trzepaczkę prosto do góry: białka będą tworzyć miękkie kopce, a nie ostry szczyt. Białka złożyć na maślankę z mąką, tworząc ciasto naleśnikowe.
Podgrzej lekko naoliwioną patelnię lub patelnię na średnim ogniu. Upuść ciasto przez duże łyżki na patelni i gotować, aż bąbelki tworzą się na górze, 1 do 2 protokół. Flip i gotować, aż rumiane z drugiej strony, 1 do 2 protokół. Powtórz z pozostałym ciasto.