Bezalkoholowy Poncz Żurawinowy Pomarańczowy
Bezalkoholowy Poncz żurawinowy może być tylko napojem, którego szukasz. Na 82 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 64 kalorie. Ten przepis służy 8. 95 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz żurawinę, kostki lodu żurawiny, wodę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Hooch Party Punch (Fruity Rum Booze-Mieszanka Typu Cruise), Najlepszy sos żurawinowy jaki kiedykolwiek zrobiłem ... ma trochę gorzały oczywiście, oraz Poncz Żurawinowy Pomarańczowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zrób kostki lodu z żurawiny: napełnij każdą część tacy z kostkami lodu do połowy wodą.
Dodaj żurawinę lub dwie do każdej sekcji. Umieścić w zamrażarce, aż prawie zamarznie, około 2 godzin. Wypełnij sekcje, aby wypełnić wodą i zamrozić, aż staną się stałe.
Niech mrożone maliny osiągną temperaturę pokojową. Puree w robocie kuchennym, aż będzie gładka.
Wymieszać w 1 łyżce cukru. Odstawić.
Zrób poncz: w dużej misce z ponczem ubijaj sok pomarańczowy, sok żurawinowy i 1 łyżkę cukru, aż cukier się rozpuści.
Dodać puree z malin i ubijać do połączenia. Tuż przed podaniem dodaj seltzer do punch bowl i udekoruj kostkami lodu z żurawiny.