Bez Cukru Szarlotka
Przepis nie cukier Szarlotka może zaspokoić Amerykański głód w około 45 minut. Na 4,28 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 1712 kalorii, 22g białka, oraz 94g tłuszczu każdy. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka mielonego cynamonu, skrobia kukurydziana, pie shell i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegańskie dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 63%. Podobne przepisy to Szarlotki Cynamonowe, Szarlotka Pieczone Pączki, oraz Batoniki Z Masłem Jabłkowym.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
W małej misce ubij razem skrobię kukurydzianą, cynamon i 1/3 szklanki koncentratu soku jabłkowego. Odstawić.
W dużym rondlu dusić jabłka z pozostałym koncentratem soku jabłkowego, aż jabłka będą miękkie, około 10 minut. Wymieszać mieszaninę skrobi kukurydzianej i nadal gotować na wolnym ogniu, aż zgęstnieje.
Łyżka mieszanki jabłek do wyłożonej ciastem płyty ciasta. Przykryć wierzchnią skórką. Uszczelnienie i krawędzie flet.
Wytnij otwory wentylacyjne na górze.
Piec w nagrzanym piekarniku przez 45 minut, lub aż skorupa będzie złoty kolor.