Better Butter Burger
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać lepsze masło Burger spróbować. Jedna porcja zawiera 1909 kalorie, 47g białka, oraz 181g tłuszczu. Na 4,13 zł za porcję, ten przepis okładki 38% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 7 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz cztery 8-uncjowe pasztety wołowe angus, paprykę, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć ser można śledzić to danie główne z Bianca Deser Grillowany Ser jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Masło Orzechowe Burger, Masło Orzechowe Burger, oraz Burger z masłem orzechowym i bekonem z brzoskwiniowym Chutney dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Do masła złożonego: wymieszać masło, bazylia, pietruszka, estragon, cayenne i czosnek; doprawić solą i pieprzem. Łyżka mieszaniny na kawałku folii w 6-calowy kopiec długości. Złóż folię na mieszaninę, aby ją zamknąć, i zwinąć, aby utworzyć dziennik o średnicy 2 1/2 cala. Schłodzić do jędrności, około 2 godzin.
Do pieczonego czosnku aioli: wymieszać majonez, sok z limonki, papryka, cayenne, kminek i czosnek w robocie kuchennym, aż będzie gładka.
Na hamburgery: Rozgrzej piekarnik do pieczenia.
Uformuj mieloną wołowinę na 4 paszteciki. Stuff kawałek masła mieszanki wewnątrz każdego i smażyć hamburgery do pożądanej doneness.
Na wierzch każdego hamburgera dodajemy kolejny plasterek masła, a następnie kawałek sera. Smażyć krótko, aż ser się rozpuści.
Podawać na bułkach z małym kopcem aioli na szczycie sera.