Best Oyster Chowder Ever
Najlepsza zupa Oyster kiedykolwiek może być tylko zupa szukasz. Ten przepis służy 6. Obserwujesz swoją figurę? Ten pescatariański przepis ma 211 kalorii, 7G białka, oraz 12g tłuszczu na porcję. Na 50 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 13 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz sól i mielony pieprz, cebulę, wodę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Z łyżeczką wynik 49%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Oyster Chowder, Oyster Chowder, oraz Oyster Chowder.
Instrukcje
Ostrygi gotować i zarezerwowany płyn na patelni na średnim ogniu, aż krawędzie zwijają się, 5 do 10 minut.
Cebulę, ziemniaki, brokuły, wodę i kukurydzę połączyć w rondlu; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, aż warzywa będą miękkie, 10 do 15 protokół.
Odcedzić warzywa i zapas płynu.
Masło rozpuścić na dużej patelni na średnim ogniu. Wymieszać mąkę z roztopionym masłem, aż będzie gładka, około 1 minuty. Powoli wlać wodę roślinną i mleko do mieszanki maślano-mącznej; gotować do zgęstnienia, około 5 minut.
Dodaj ostrygi i warzywa do mieszanki mleka i gotować na średnim ogniu do ogrzania przez, o 5 protokół. Doprawić solą i pieprzem.