Best Football Dip Ever

Best Football Dip Ever
Best football Dip Ever is a bezglutenowe i przyjazne dla fodmap przepis z 8 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 22g białka, 39g tłuszczu, oraz w sumie 460 kalorii. Na $1.49 za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest idealny do Super Bowl. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka salsy, mielonej wołowiny, serów topionych i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 42%. Spróbuj Murzynki Piłkarskie, Tort Piłkarski, oraz Cheesy Football dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Umieść mieloną wołowinę na dużej patelni na średnim ogniu. Gotować, mieszając do kruszonki, aż nie będzie już różowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Nasion Kopru Włoskiego, 1/3 Dłoni1 łyżeczka Nasion Kopru Włoskiego, 1/3 Dłoni
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
3
Spuścić tłuszcz.
4
Rozłóż serek w równomiernej warstwie na dnie kwadratowego naczynia do pieczenia 9 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (4 Uncje) Chłodzonych Rogalików1 Opakowanie (4 Uncje) Chłodzonych Rogalików
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
5
Na serek rozprowadzić warstwę salsy, następnie przykryć warstwą mielonej wołowiny. Top z plastrami topionego sera i przykryć naczynie folią aluminiową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser TopionySer Topiony
1 Opakowanie (4 Uncje) Chłodzonych Rogalików1 Opakowanie (4 Uncje) Chłodzonych Rogalików
1 łyżeczka Nasion Kopru Włoskiego, 1/3 Dłoni1 łyżeczka Nasion Kopru Włoskiego, 1/3 Dłoni
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Zęby PrzyrodzeniaZęby Przyrodzenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
6
Piec przez 15 minut w nagrzanym piekarniku lub do momentu, aż się ogrzeje.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
7
Podawać na gorąco.
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia6
Rodzaje PotrawDipyPasty kanapkowe
Magazyn