Najlepszy Bok Choy jest bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie przepis z 4 porcjami. Ta przystawka ma 121 kalorii, 4G białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Na 1,51 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 38 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz czosnek, grzyby cremini, sos rybny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 23 minuty. Z łyżeczką wynik 96% to danie jest super. Spróbuj Bok Choy, Shiitake i kluski czosnkowe, Czosnek imbir cukinia makaron miska z łososiem i Bok Choy, oraz Shanghai Bok Choy / Baby Bok Choy (Posiłki 2 w 1) dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W wok lub dużej patelni saute, dodać olej z pestek winogron i podczas prawie palenia, dodać cebulę i paprykę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekane świeże Liście Tymianku, Pozbawione 3 Lub 4 Dużych Gałązek
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki