Bertolli Classico Szparagi Saute
Bertolli Classico szparagi Saute może być tylko dodatek szukasz. Na 83 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 89 kalorii, 3G białka, oraz 8G tłuszczu każdy. Mieszanka soli i pieprzu, czosnek, oliwa z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 56%. Spróbuj Szparagi i groch Saute, Sezam Szparagi Saute, oraz Kurczak I Szparagi Sauté dla podobnych receptur.
Instrukcje
Szparagi opłukać i osuszyć.
W razie potrzeby usuń szorstkie końce ostrym nożem.
Rozgrzać oliwę Bertolli ® Classico™ na patelni na średnim ogniu.
Dodać czosnek i szparagi. gotować 10 minut, od czasu do czasu mieszając, lub aż szparagi będą miękkie.
Przed podaniem posypać parmezanem, solą i pieprzem do smaku.