Berry Cream Torte
Need a deser bezmleczny? Berry Cream Torte może być ogromny przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 16. Jedna porcja zawiera 180 kalorii, 2G białka, oraz 3G tłuszczu. Na 58 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz jagody, maliny, bitą polewę i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Tort lodowy limonkowy z Sorbetami jagodowymi, Berry-Berry Brownie Torte, oraz Fan Favorite Triple Berry Cheesecake Cupcakes with Sour Cream Glaze, Mixed Berry Compot, Fresh bit Cream, Graham Cracker Crust dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177° (325F dla ciemnych lub nieprzywierających patelni). Make, piec i fajne ciasto zgodnie z zaleceniami na polu na dwa 8-calowe lub 9-calowe okrągłe patelnie ciasto.
W dużej misce, wymieszać lukier i bitą polewą, aż dobrze wymieszane. Aby złożyć ciasto, przeciąć każdą warstwę na pół poziomo.
Umieść 1 warstwę pół na talerzu; rozprowadzić z 1 szklanką mieszanki lukier. Powtórz jeszcze 3 razy. Ułóż jagody na wierzchu ciasta.
W małej misce do mikrofali, dżem mikrofalowy odsłonięty na wysokości około 20 sekund lub do ogrzania. Wymieszać z sokiem pomarańczowym; dobrze wymieszać widelcem.
Umyj jagody. Przechowywać w lodówce.