Berry Best Upside-Down Cake

Berry Best Upside-Down Cake
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc daj jagodom najlepsze ciasto do góry nogami. Ten przepis służy 9 i kosztuje 68 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 296 kalorii. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, jagody, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Berry Upside Down Cake, Trzy Jagodowe Ciasto Do Góry Nogami, oraz Ciasto Jagodowe Do Góry Nogami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać piekarnik do 177°. w 9-calowej patelni kwadratowej lub 10-calowej patelni żaroodpornej, rozgrzać masło w piekarniku o 2 minuty lub do stopienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
PiekarnikPiekarnik
2
Posypać 1/2 szklanki cukru równomiernie roztopionym masłem. Łyżka jagód równomiernie na mieszaninie cukru.
Składniki, których będziesz potrzebować
JagodyJagody
MasłoMasło
CukierCukier
3
W średniej misce, pokonać pozostałe składniki z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości 30 sekund. Beat na średniej prędkości 2 minuty, skrobanie miski często.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Wlać ciasto na jagody.
Składniki, których będziesz potrzebować
JagodyJagody
5
Piec około 50 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta. Natychmiast umieść żaroodporny talerz do serwowania do góry nogami nad patelnią lub patelnią; obróć płytę i patelnię lub patelnię. Pozostaw patelnię nad ciastem około 1 minuty, aby mieszanina cukru mogła mżeć nad ciastem; usuń patelnię lub patelnię.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
6
Podawać na ciepło. Przechowywać ciasto luźno przykryte.
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 5 m.
Porcje9
Ocena Zdrowia1
Magazyn