Berry bake with passion fruit drizzle
Jeśli chcesz dodać więcej lacto ovo vegetarian przepisy do skrzynki receptury, Berry Piec z marakui mżawka może być przepis należy spróbować. Ta przystawka ma 350 kalorii, 6G białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. Na 2,33 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jest dostarczany przez BBC Good Food. 75 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Mieszanka rozprzestrzeniania, samowystarczalna mąka, Skórka z cytryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Mrożone patyczki owocowe z marakują i limonką, Ciasto jogurtowe z marakui z białą czekoladą, oraz No Bake Passion Fruit Cheesecake są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Piekarnik nagrzać do 180C / 160C wentylator / Gaz
Lekko posmarować średnie naczynie do pieczenia z 1 łyżeczką spreadu.
Pozostałą masę, cukier, skórkę z cytryny, jajko, mąkę, proszek do pieczenia i jogurt umieścić w misce do miksowania.
Ubij razem przez 2 minuty, aż blady i puszysty. Wymieszać w sosie jabłkowym to może sprawić, że mieszanina wygląda zsiadłe, ale nie martw się. Delikatnie złożyć jagody, a następnie wlać ciasto do przygotowanego naczynia i wyrównać powierzchnię.
Piec przez 25-30 minut, aż gąbeczka będzie złotobrązowa i jędrna w środku.
W międzyczasie wymieszaj sok z cytryny, cukier demerara i miąższ marakui.
Wyjąć budyń z piekarnika, lekko nakłuć powierzchnię widelcem i skropić mieszanką marakui.
Podawać na ciepło z niskotłuszczowymi lodami waniliowymi lub jogurtem.