Berliner Kranzer
Berliner Kranzer jest Wegetariańskie hor d ' oeuvre. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 109 kalorii. Ten przepis służy 48. Na 14 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i podnieś białko jaja, mąkę, kandyzowaną skórkę cytrynową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 9%, to danie jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Podobne przepisy to Berliner Kranzer, oraz Berliner Weisse (Dla Średniozaawansowanych).
Instrukcje
1 szklankę cukru wymieszać z masłem lub margaryną i skrócić. Ubić 2 jajka i dodać skórkę pomarańczową.
Mąkę przesiać i stopniowo mieszać w mieszaninę cukru. Ciasto powinno trzymać się razem i nie być kruche.
Weź kawałek ciasta wielkości orzecha włoskiego i toczyć w dłoniach, aby utworzyć 4 do 6 cali liny. Doprowadzić kończy się razem, tworząc okrąg, i fold kończy się na siebie.
Pędzel z mieszaniną z ubitego białka jaja i 2 łyżeczki cukru; to sprawia, że błyszczące wykończenie.
Dodać zielone plastry cytronu na "liście" i 1/2 czerwonej wiśni cytronowej na "jagody" - użyć do dekoracji na węźle.
Piec w temperaturze 400 stopni F (205 stopni C) na nieczystych arkuszach ciasteczek przez 10 do 12 minut.
Piec tylko do momentu, aż ciasteczka będą jasnobrązowe Na spodzie-ledwo upieczone.