Bekonowe Tarty Quiche
Przepis Bacon Quiche tarty może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 40 minut. Na 65 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 262 kalorie, 7G białka, oraz 19g tłuszczu. Ten przepis służy 10. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz boczek, zielona cebula, mleko, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak super spoonacular wynik 21%. Spróbuj Bekonowe Tarty Quiche, Tarty Quiche Z Boczkiem I Kiełbasą, oraz Tarty Quiche dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C). Lekko nasmaruj 10 muffinek.
Miejsce boczek w dużej, głębokiej patelni. Gotować na średnim ogniu, aż chrupiące i równomiernie brązowy.
Odcedzić, pokruszyć i odstawić.
Umieść serek, mleko i jajka w średniej misce i ubijaj, aż będzie gładka, za pomocą elektrycznego miksera ustawionego na niskim poziomie. Wymieszać z serem szwajcarskim i zieloną cebulą i odstawić.
Oddzielić ciasto na 10 herbatników. Naciśnij na dno i boki każdego kubka muffin, tworząc felgi 1/4 cala.
Połowę boczku posypać do spodu wyłożonych ciastem kubków na muffinki. Łyżka około 2 łyżki mieszanki twarogu do każdej filiżanki.
Piec 20 do 25 minut w nagrzanym piekarniku, aż do momentu, gdy nadzienie się ustawi, a brzegi tarty będą złocisto brązowe.
Posypać pozostałym boczkiem i lekko docisnąć do nadzienia.
Wyjąć z patelni i podawać na ciepło.