Bekon-Ser Pleśniowy Nadziewane Burgery

Bekon-Ser Pleśniowy Nadziewane Burgery
Przepis bekon-ser pleśniowy Nadziewane hamburgery może zaspokoić Amerykański pragnienie w około 40 minut. Jedna porcja zawiera 442 kalorie, 16G białka, oraz 30 g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.15 za porcję. Działa dobrze jako danie główne w rozsądnej cenie. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka pieprzu, sera, wody i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Burgery Nadziewane boczkiem i serem pleśniowym, Bekon-ser pleśniowy Nadziewane burgery dla dwojga, oraz Burgery Nadziewane Serem Pleśniowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Uformuj wołowinę w osiem cienkich pasztecików.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
2
Połączyć twarożek, ser pleśniowy i kawałki boczku; łyżka na środku cztery paszteciki. Top z pozostałych pasztecików i docisnąć krawędzie mocno do uszczelnienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Czerwonych I Zielonych Kandyzowanych Wiśni1-1/2 Szklanki Czerwonych I Zielonych Kandyzowanych Wiśni
Opcjonalnie Czerwone Winogrona, Pokrojone Owoce Gwiaździste I Różne świeże ZiołaOpcjonalnie Czerwone Winogrona, Pokrojone Owoce Gwiaździste I Różne świeże Zioła
Sos TeriakyiSos Teriakyi
3
Połącz sól, czosnek w proszku i pieprz; posypać pasztecikami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Półksiężycowe Plasterki Ogórka AngielskiegoPółksiężycowe Plasterki Ogórka Angielskiego
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
4
Grill hamburgery, pokryte, na średnim ogniu lub broil 4 w. od ciepła przez 5-7 minut z każdej strony lub do momentu, gdy termometr odczyta 160° i soki są czyste.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
5
Tymczasem, na dużej patelni, saute grzyby w oleju do miękkości. Wymieszać z wodą i musztardą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Bakłażan Obrany I Pokrojony W Paski1 Bakłażan Obrany I Pokrojony W Paski
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
6
Hamburgery podawać na bułkach z majonezem, rzymską mieszanką pomidorową i grzybową.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
1 Bakłażan Obrany I Pokrojony W Paski1 Bakłażan Obrany I Pokrojony W Paski
12 Oliwek Nadziewanych Pimiento, Posiekanych12 Oliwek Nadziewanych Pimiento, Posiekanych
Do 6 średnich Zielonych Pomidorów Pokrojonych Na Plasterki O Grubości 1/2 CalaDo 6 średnich Zielonych Pomidorów Pokrojonych Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Cukierki Life SaversCukierki Life Savers
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia18
Magazyn