Bekon Owinięty Grillowanym Łosiem Backstrap
Boczek owinięty grillowanym Łosiem Backstrap może być dobrym przepisem na rozszerzenie kolekcji dań głównych. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 63g białka, 38 g tłuszczu, oraz w sumie 625 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $7.01 za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. 283 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 dieta. Jeśli masz cebulę w proszku, płynny aromat dymu wędzarniczego, czosnek w proszku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 66%, co jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Grillowany Boczek Zawijany Hamburgery, Grillowany Boczek Zawijany Przegrzebki, oraz Grillowany Boczek Zawijany Przegrzebki.
Instrukcje
Rozgrzej grill na świeżym powietrzu na średnim ogniu.
Przyprawić kawałki backstrap płynnym dymem i sosem Worcestershire.
Posypać czosnkiem w proszku, cebulą w proszku i pieprzem. Każdy kawałek mięsa owinąć paskiem boczku i umieścić na metalowym szaszłyku.
Gotować łosia na rozgrzanym grillu, aż boczek lekko się przypali, a mięso ugotuje się do średnio rzadkiego, 15 do 20 minut.