Bekon irlandzki i kapusta z sosem musztardowym

Bekon irlandzki i kapusta z sosem musztardowym
Boczek irlandzki i kapusta z sosem musztardowym to bezglutenowe przepis z 8 porcjami. To danie główne ma 625 kalorii, 19g białka, oraz 49g tłuszczu na porcję. Na 2,27 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to europejskie danie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla dzień św. Patryka. Udaj się do sklepu i odebrać mleko, ząbek czosnku, sól i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć niesolone masło można śledzić to danie główne z Pudding Czekoladowy Z Mleka Migdałowego jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Peklowana Wołowina I Kapusta Z Sosem Z Musztardy Irlandzkiej, Tradycyjny Irlandzki Boczek, Kapusta I Sos Pietruszkowy, oraz Ugotuj Książkę: Tradycyjny Irlandzki Boczek, Kapusta I Sos Pietruszkowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wstawić boczek do dużego holenderskiego piekarnika; przykryć 8 szklankami wody. Doprowadzić do wrzenia; przykryć, zmniejszyć ogień i gotować 2 godziny, odtłuszczając pianę z cieczy w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
2
Zdjąć boczek z patelni; przykryć i ogrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Wyjmij 1 1/4 szklanki płynu do gotowania z patelni; rezerwy płynu do gotowania sosu musztardowego. Wyrzucić pozostałą ciecz do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
MusztardaMusztarda
SOSSOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Dodaj czerwone ziemniaki, marchew i kapustę na patelnię; przykryj pozostałymi 6 szklankami wody. Doprowadzić do wrzenia. Przykryć i dusić 20 minut lub aż warzywa będą miękkie; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czerwony ZiemniakCzerwony Ziemniak
WarzywaWarzywa
KapustaKapusta
MarchewMarchew
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Każdą ćwiartkę kapusty kroimy wzdłuż na pół.
Składniki, których będziesz potrzebować
KapustaKapusta
6
Masło rozpuścić w średnim rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
7
Dodaj cebulę i czosnek; gotować 3 protokół lub do miękkości, mieszając od czasu do czasu. Wymieszać z winem i musztardą; gotować 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
MusztardaMusztarda
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
WinoWino
8
Dodaj reserved 1 1/4 szklanki płynu do gotowania boczku i mleka. Doprowadzić do wrzenia; gotować 20 minut lub do zmniejszenia do 2 szklanki, często mieszając. Wymieszać z czarnym pieprzem i solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz CzarnyPieprz Czarny
BoczekBoczek
MlekoMleko
SólSól
9
Boczek pokroić w 8 plastrów; podawać z sosem i warzywami.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
BoczekBoczek
SOSSOS
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia21
Magazyn