Bekon, daktyle i Quesadillas Manchego mogą być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Jedna porcja zawiera 1133 kalorii, 34g białka, oraz 88 g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na $4.6 za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 29 smakoszy i kucharzy. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Udaj się do sklepu i odebrać szpinak, sok z cytryny, sól koszerna i pieprz, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby wykorzystać pistacje można śledzić to danie główne z Jeżyna Chmurka ciasto z pistacjami jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Grzyby - Manchego Quesadillas, Sałatka z gruszek, daktyli i Manchego, oraz BBQ Ham, Bacon and ananas Quesadillas (aka BBQ Hawaiian Pizza Quesadillas).
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F. ułóż plastry boczku obok siebie na wyłożonej pergaminem blasze do pieczenia i piec, aż rumiane i chrupiące, 15 do 18 protokół.
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
Żółty Cukier I Różne Posypki
2
Osuszyć na ręcznikach papierowych.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
1
Połączyć pistacje, płatki czerwonej papryki, czosnek, sok z cytryny i szpinak w robocie kuchennym i pulse aż posiekane; z silnikiem działa, powoli strumień w oliwie z oliwek aż włączone. Doprawić solą i pieprzem i przetworzyć jeszcze 5 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
3 Do 4 Szklanek Lodów Waniliowych
Steki Z Nowojorskiego Stripsu
1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
Czosnek Goya®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
2
Wlać mieszaninę do miski i ubić w śmietanie; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Oaxacan, Podzielony Na Cienkie Paski (można Zastąpić Mozzarellą)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka Oreo
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Złożyć quesadillas: na 1 połowie każdej tortilli, warstwa 1/2 szklanki sera, 3 plastry boczku i kilka plastrów daty. Złóż tortille na pół, aby pokryć nadzienie.
Podgrzać 1 łyżkę oliwy z oliwek w patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego Stripsu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Dodaj 2 quesadillas i gotować, aż złoty z obu stron i lepki w środku, 4 do 5 minut na stronie. Powtórz z pozostałymi 2 quesadillas, dodając pozostałą 1 łyżkę oleju do patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
6
Każdą quesadillę pokroić na 4 Trójkąty; podawać z kremem pistacjowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Do 4 Szklanek Lodów Waniliowych
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańska świetnie komponuje się z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Dutton-Goldfield Emerald Ridge Vineyard Pinot Noir z 4.9 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 58 dolarów za butelkę.