Beetroot Relish
Beetroot Relish to bezglutenowe i bezmleczne przepis z 12 porcjami. Na 41 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ta przystawka ma 26 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. 208 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jest ona dostarczana przez odżywioną kuchnię. Mieszanka buraków, jabłko, mielone ziele angielskie i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 0%, co jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Pikantne Buraki Relish, Hamburgery z indyka z burakami, oraz Hamburgery Wołowe I Chorizo Z Burakami są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Buraki, jabłko i korzeń chrzanu rozdrobnić grubo w robocie kuchennym.
Pozostawić na około 20 minut przed otwarciem pokrywy.
Solenie buraków i jabłek.
Przenieś zawartość robota kuchennego do dużej miski, a następnie wymieszaj sól, ziele angielskie i goździki.
Niech smak reszta około 10 minut lub aż buraki i jabłka zaczną uwalniać swój płyn.
Przenieść smakołyk do słoika wielkości kwarty. Podczas łyżki warzyw do słoika, mocno zapakuj je drewnianą łyżką, aby uwolniły płyn i nie pozostały pęcherzyki powietrza.
Umieścić szklaną masę na warzywach, upewniając się, że solanka całkowicie zanurza warzywa i wagę.
Zamknąć słoik i pozostawić warzywa do fermentacji w temperaturze pokojowej z dala od bezpośredniego światła i ciepła co najmniej 14 dni i do 6 tygodni.
Przenieść do lodówki i cieszyć się w ciągu 1 roku.